Home KULTÚRA ÉS TÖRTÉNELEM Atomenergiával kapcsolatos veszélyek
Atomenergiával kapcsolatos veszélyek

Atomenergiával kapcsolatos veszélyek

0

A nyolcrészes videó magyar felirattal van ellátva, a siket érdeklődők is meg tudják nézni! Nagyon érdekesek a dokumentum filmek, és nagyon tanulságosak! 

Nyolcrészes dokumentumfilmünk feltárja az atomenergiával kapcsolatos veszélyeket. Tabuk és mellébeszélés nélkül. Az első részből minden lényegeset megtudhatsz a ma üzemelő atomerőművek működéséről.

Nyolcrészes dokumentumfilmünkből mindent megtudhatsz, amit az atomenergiával kapcsolatos veszélyekről tudni érdemes. Tabuk, érdekek és mellébeszélés nélkül, csak őszintén. A második részben a ma üzemelő atomerőművek és más nukleáris létesítmények hulladékainak kezeléséről, a kiégett fűtőelemekről és a radioaktivitásról mondunk rengeteg érdekes és néhány sokkoló információt.

Az Energiaklub nyolcrészes dokumentumfilmet készített az atomenergiával kapcsolatos veszélyekről. Tabuk, gazdasági érdekek és mellébeszélés nélkül. Az itt látható harmadik részben a nukleáris hulladékok mélygeológiai tárolásáról lesz szó, amivel kapcsolatban rengeteg nyitott kérdés és vitatható állítás hangzik el nap mint nap.

Az Atomcsapda az Energiaklub által készített nyolcrészes dokumentumfilm, amely feltárja az atomenergiával kapcsolatos veszélyeket. Mellébeszélés és gazdasági érdekek nélkül, őszintén és érthetően. A negyedik részből kiderül, mit jelent a gyakran tévesen újrahasznosításnak hívott reprocesszálás, és miért nem jelent valós megoldást a nukleáris hulladék kezelésében.

A nyolcrészes Atomcsapda: a dokumentumfilm azért készült, hogy mellébeszélés és gazdasági érdekek nélkül keresse a válaszokat az atomenergia veszélyeivel kapcsolatos kérdésekre. Az ötödik részben annak jártunk utána, mi a kapcsolat az atomenergia békésnek nevezett felhasználása és a fegyverkezés között.

Az Atomcsapda az Energiaklub nonprofit civilszervezet által gyártott nyolcrészes dokumentumfilm, amely azért készült, hogy feltárja az atomenergiával kapcsolatos veszélyeket. Mellébeszélés és gazdasági érdekek nélkül, őszintén és érthetően. A hatodik részben annak jártunk utána, mennyire szabályozzák alaposan az atomenergiával kapcsolatos kérdésköröket.

A nyolcrészes Atomcsapda: a dokumentumfilm azért készült, hogy őszintén, mellébeszélés és gazdasági érdekek nélküli válaszokat keressen az atomenergiával kapcsolatos legfontosabb kérdésekre és ráirányítsa a figyelmet a nukleáris technológia veszélyeire. A hetedik részben a társadalmi részvétel fontosságának kérdésével foglalkozunk.

Nyolcrészes dokumentumfilmünkből mindent megtudhatsz, amit az atomenergiával kapcsolatos veszélyekről tudni érdemes. Tabuk, érdekek és mellébeszélés nélkül, őszintén. A befejező részben az atomenergia tanulságait próbáljuk feltárni.

Forrás: atomcsapda.blog.hu, fotó: Wikipédia

SZÓLJON HOZZÁ

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük