Home Magyar siket kultúra Bogdán Gábor, a magyar származású siket férfi, aki 3 éve már Angliában él.
Bogdán Gábor, a magyar származású siket férfi, aki 3 éve már Angliában él.

Bogdán Gábor, a magyar származású siket férfi, aki 3 éve már Angliában él.

0

Budapest, 2019-02-18, Liszt Ferenc repülőtér. Bogdán Gábor, aki régi ismerősöm, és már 3 éve angliában él. Először Köki terminál étteremben találkoztunk, a kávézás mellett nagyon röviden beszélgettünk, mert nagyon kevés időnk volt az egyéb magán problémáink miatt. Egyszóval Gábor bérautójával kimentünk vecsési parkolóba, ahol tulajdonos átvette az autót, és másik autójával kivitte minket repülőtérre. Elintéztünk a beszálló repjegyét, és aztán már nyugodtan tudtunk leülni beszélgetni, interjút készíteni! Most először láttam, hogy mekkorra átalakítás van reptéren, azt mondják, hogy 2020-2021-re készen lesznek újabb terminálok, kibővítenek, hogy minél több repülőgépet tudjanak fogadni különböző országokból! Most már új 4K kijelzők vannak, amik nagyon megleptek engem, amikor megláttam őket, mert eltűntek a régi lapozós kijelzők! Az egyik cikkemben most megemlítettem 4K kijelzőkről.

Gábor magyarországi és az angliai életéről mesélt az interjú során, ami nagyon hasznos tudnivalók siket embereknek, akiknek gondolataikban esetleg megfordul az angliai munkalehetőség!

Gábor megemlítette nekem, hogy nem jönne vissza Magyarországra, bár nem biztos, azt mondta nekem, de azt látja,  hogy milyen borzalmasan nagyon nagy szegénység van itthon, sok-sok panaszt kapott barátaitól – ismerőseitől, hogy nem tudnak megélni a saját fizetésükból – nyugdíjukból.

Gáboron kívül is majdnem mindennap hasonlóakat hallom amerikai – magyar ismerőseimtől, hogy mennyire nagyon el van szegényedve a hazánk! Ők jobban átlátják a magyar helyzetet, mint mi, aki életvitelszerűen saját hazánkban élünk!

Budapest, Liszt Ferenc repülőtéren, az egyik étteremnek a külső teraszán interjú

Címlap fotó, és ez itt fotó Köki terminálnál található az egyik étteremben készült, rövid kávézás – beszélgetés

Gábor a beszállás előtt búcsúzik tőlem, Angliába hazarepül! Jó és szerencsés utat kívánok!

SZÓLJON HOZZÁ

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük