Home KULTÚRA ÉS TÖRTÉNELEM Fogyatékkal élők az amerikai zászlókat készítenek Dél – Floridában
Fogyatékkal élők az amerikai zászlókat készítenek Dél – Floridában

Fogyatékkal élők az amerikai zászlókat készítenek Dél – Floridában

0

A zászló iparágak egy amerikai zászló gyárat működtet Dél-Floridában. A legtöbb alkalmazott fogyatékkal él, de tanulási képességekkel rendelkezik, hogy saját függetlenséget nyerjenek.

PUBLIKÁLVA:  JÚLIUS 04 2017 04:30 EDT, VIDEÓ PUBLIKÁLVA:  JÚLIUS 04 2017 05:21 EDT, FRISSÍTVE:  JÚLIUS 05 2017 08:36 EDT

 – A South Florida Goodwill keményen dolgozik annak érdekében, hogy megbizonyosodjon róla, hogy az Old Glory dicsőségesnek tűnik július 4-én.

Körülbelül 900 munkavállaló – akiknek 96 százaléka fogyatékos – különös figyelmet fordít minden csillagra és csíkra. Országunk függetlenségének szimbólumának kialakítása segít nekik készségeket fejleszteni, hogy segítsen nekik saját függetlenségük megszerzésében.

A Goodwill Flagattai alapállomása napi mintegy 600 zászlót hoz létre az Egyesült Államok Veteránügyi és Kereskedelmi Minisztériuma számára.

Minden régi Glory csillag, csíkos, és Canton készült száz éves hímzőgépek és a jó szándékú munkavállalók.

“A Goodwill küldetése az alkalmazottak, a fogyatékkal élők képzése, ezért érdekes, hogy ezt az országot a függetlenség szimbólumává tesszük, ha az emberek, akik jó szándékot keresnek és szolgáltatásukat keresik, saját módjuk szerint saját függetlenségüket keresik” – magyarázta Lourdes de la Mata-Little, a Goodwill marketingfejlesztési igazgatója.

Nincsenek laza szálak vagy húzók – minden zászló tökéletességre készül és alaposan ellenőrizhető a szállítás előtt. Kezdve négy és fél hüvelykes csillagok, és véget ér a kilenc láb hosszú szimbóluma a szabadság.

– Örömmel kell lenniük, mert az amerikai zászlóról beszélünk. Fontos ez a katonák számára, és ez egy olyan zászló, amit tiszteletben tartunk – mondta Goodwill zászlókészítő Iris Perez. “Nem számít hol látom a zászlót, azt mondom,” tettem a zászlót? Megfogtam a kezemet? “”

A zászlóshajók azt mondják, hogy büszkék a hajóikra, különösen az amerikai születésnapjára.

“Július 4-én, ahol ünnepeljük az ország függetlenségét, különösen büszkék. Annak ellenére, hogy ez egy kis része a színfalak mögött, részük volt ahhoz, hogy életre keljen a történet – mondta de la Mata-Little.

Forrás: Fox13 amerikai híradó

SZÓLJON HOZZÁ

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük