Home Élmények és látnivalók Magyarországon Fővárosi Palacsinta Fesztivál – ahol különleges palacsinták készültek
Fővárosi Palacsinta Fesztivál – ahol különleges palacsinták készültek

Fővárosi Palacsinta Fesztivál – ahol különleges palacsinták készültek

2

Budapest, 2019-03-09. Fővárosi Palacsinta Fesztiválon most először kiváncsiságból jártam, ami egyébként 3 napos volt. Újbuda – Központ, Alle bevásárló központ mellett található szűk utca sétánynál sok kis faházak voltak, és nagyon sűrűn egymás mellett voltak lerakva,  a tömeg igen nagyon hatalmas volt!

Nagyon nehéz volt a hatalmas tömegben normálisan mozognom, és filmezni – fotózni az érdekes eseményeket, a készülő különleges palacsintákat.

Palacsinták a világ körül, töltött palacsinta, rakott palacsinta, amerikai palacsinta, nagyi palacsintája, rántott palacsinta, palacsinta leves, édes palacsinta , sós palacsinta, palacsinta burger és még sorolhatnánk azokat a nagyon különleges finomságokat amiket palacsintából lehet készíteni.

Nincs olyan gyermek vagy felnőtt, aki ne imádná a palacsintát valamilyen formában. A rendezvényre a legérdekesebb, legfinomabb recepteket elhozták, gondolva az egészséges életmódot folytatókra, vagy étel allergiában szenvedőkre is, hiszen mindenmentes palacsintát is készítettek a rendezvényen.

Több, mint 100 féle palacsinta vagy palacsintából készült finomság egy helyen, és én ezekből csak egy párat mutatom, és ezen kívül még voltak gofrik, csokoládék és édességek forrón és hidegen!

Sok érdekes látnivalók vannak

Fotó galériám:

Comment(2)

  1. János, hűha erre sajnos nem tudom választ! 😀

A hozzászólások lezárva.