Home Magyar siket kultúra Maradj itt velem
Maradj itt velem

Maradj itt velem

2

2019 Július 10-én szerdán két riportot adtam kis életemről, elsőként a már felvett Anna Oláh Romano Maria Rádió Esély című műsorában életemről, jeltánc és zenei művészi munkásságomról lett bemutatva.
Aznap Papp Ancsa VacsAncsa műsorában egy csodálatos vacsora keretén belül interjút adhattam, életemről sikeremről, nehézségeimről, művészeti munkásságomról, élőben ment videón is itt láthatták a kedves facebook barátaim.
Linkre kattintással nézhető a riport:

https://www.youtube.com/watch?v=nH3HhiG-fQ8&feature=youtu.be&fbclid=IwAR0VDOFJ3U0CqWunx0jF9121YDtCZovYw7Qff8MFbIKm-FluXoAPmV9fE8s&app=desktop

Köszönöm kedves férjem Scharek János hogy neked köszönhetően itt tarthatok művészeti munkásságomban.
2019 Stílus Királynő versenyre Lakatos Judit s Zsuzsi szervezésében külön elismerés számomra, hogy részt vehetek rajta, hogy szerethetem, ismerhetem őket.
A Sztálimonádé Vakáciòban 2 oldalas cikk jelent meg róla a s ilyen még nem volt Magyarországon soha, hallássérült énekesként 35 énekes közé felkerült az Aranylemezre az új saját dala cìme:
Maradj itt velem
Köszönöm áldással hallgassák a kedves olvasók sok szeretettel:
Napsugár Anna
Siket jelénekes- jeltáncművész

Annával még egy nagy dolog történt 2 oldalas cikk jelent meg rôla a Sztårlimonádé Vakáciòban s ilyen még nem volt soha siket énekesként 36 énekes közé felkerült az Aranylemezre az új saját dala cìme: Maradj itt velem

 

 

Comment(2)

  1. Isten adta tehetsége van van Napsugár Annának én mind régen volt nyugdijas vezető csak gratulálni tudok . Mind a tengeri fény úgy haladjon tovább az élete .Jel beszédes énnek csodás siketek is szeretik a szép dalt Éni kell vele és szeretni ami szép soha ne ad fel —lépni kell tovább

    1. Igen, Júlia! 🙂 Nagyon jó hallássérült csapat! Jó volna, ha rajtuk kívül még több hallássérült csapat lenne más szakmákban is!

A hozzászólások lezárva.