Napsugár Anna Nekem s Velem új dal a karantén után

Napsugár Anna Nekem s Velem új dal a karantén után

Napsugár Anna Nekem s Velem új dal a karantén után

0

– A Nekem s Velem klip hogy született és mi az élet története?

–  Kaszás Bence sztár fotóssal együttműködésem úgy kezdődött, hogy pontos legyek 2010 előtti években, Kaszás Péter zeneszerző ajánlotta, mint profi portfolió készítőt, így hozzá mentem és csoda angyali képek születtek.  Majd 2012 Miss Molett Modell Képzésen letettem a Molett Modell Szakvizsgát és a molett fotózásokon majd a vizsgán dolgoztunk ismét újra, azóta is tart együttműködésünk. Profil, album és könyv és cd címlap fotózásaimon és zenei klip készítéseimen, mindig profi, precíz, emberileg tökéletes, amit megálmodsz, azt megvalósítja és hihetetlen nagy szeretettel teli lélek. Számomra nagyon fontos siket emberként, hogy amit virtuálisan megálmodok a fejemben és elképzelek, mint egy mesét az úgy szülessen meg akár klipben akár fotóban ezt mindig megkapom, amíg élek ő lesz a fotósom. Soha nem volt akadály egy munka folyamán sem eddig. Minden úgy ment, ahogy mindig, felvesszük a Kaszás Bence fotóstúdióban a jeltáncot, majd a külső helyszíneken a többi részletet. Mivel a Nekem s velem dalt Levendula földön álmodtam meg a Budapesthez legközelebb eső Kevélyhegyi levendulásba elszállított engem és édesanyámat Bence, mert ugye én és anyum mozgássérültek gerinc műtöttek vagyunk, nehezen közlekedünk ez nagy terhet vett le a vállunkról. Megérkezésünkkor kicsit előbb jöttünk, mert már valaki lemondta a foglalást így mehettünk, de annyi ember volt, mint még sosem ilyen mezőn, azt hittük első percben, hogy pár jelenetet nem tudunk felvenni. De ugye Bence és én is soha nem adjuk fel, egyszerre mondtuk és elindultunk a forgatásba. Sétáltunk azért az autótól a hegyre, ami a hirtelen 30 fokban nagyon kemény volt, az emelkedőn kis hegyen nagy kavicsok, de felértünk a tetejére végre hál istennek. Kis smink igazítás, esernyő és a többi kiegészítő kamera azonnali kikészítése. Mint valami robotos vagy harcos filmekben úgy zajlott le a portfolió fotózás és klip készítése, mert, ahogy felértünk dörgött az ég éreztük, ajjaj nemsokára eső. Gyors mozdulatokkal lementek a szép fotók, majd a közös édesanyás jelenetek. De most először kommunikációs akadályokba ütköztem életemben ilyen nem volt, kb. fél kilométerre már nem tudom leolvasni vagy fél méterre a szájról a beszédet az instúiciókat, siketen sem, ezt látva Bence mindent a kezével mutatott mikor épp nem a gépet fogta, hogy mit csináljunk, és hogy ezt is megoldottuk elkészültek a felvételek és azonnal szakadni kezdett az eső. Mondtuk Bencének mentse a gépet rohant le a kocsiba hál istennek nem ázott meg. Mi meg, lassan mert mozgássérülten lejtőn másképp nem megy és még az üres papírzacskóba kellett szedni levendulát, ha már kifizettük a szedés árát. Hirtelen Lovasberényben éreztem magam 30évig volt telkem és ott sokat megáztunk, sok emlék jött elő, míg édesanyámmal, lassan de nyugodtan csurom vizesen visszabaktattunk az autóig, amit már közelebb hozott Bence ameddig csak lehetett, és hazáig vitt minket, amit ismét hálásan köszönünk.

Édesanyámnál otthon finom gyümölcskocsonyát ettünk utána, mert ilyen filmezés és fotózáson sosem eszem iszom nekem nem jó. És olyan pozitív életérzéssel, pozitívan töltődtünk fel ott a Kevélyhegyi Levendulásban, hogy minden évben egyszer biztosan elmegyek lélek hangolásra.

Már, vasárnapra, pedig ami szünnap lenne másnak, de ő dolgozott értünk, a szuper fotós men Kaszás Bence elküldte a csodálatos klipet, amit eddig már 20-szor néztünk meg újra és újra könnyes szemmel.

Mit jelent édesanyám szeretete, vele lenni,hozzá menni, a gyönyörű ruha alkotásai, amik mind a keze munkái gyermekkorom óta, és korán elvesztett beteg édesapámat gyermekkoromat is belevarázsolni a klipbe hatalmas csoda.

 Fogadjátok sok szeretettel:

– Hol érhető el a Nekem s velem Lélek klip linkje?

https://youtu.be/XPhDBV5Up_s