Home FRISS HÍREINK Szabadon szåll Szandy Hercegnõ
Szabadon szåll Szandy Hercegnõ

Szabadon szåll Szandy Hercegnõ

0

Klajkó Szandra Énekesnő, Táncos, Koreográfus, Műsorvezető és pár éve Színésznőként, pontosabban Hercegnőként is láthatja a közönség a Noir Színházban. Idén Augusztusban két klip premierje is lesz az első Augusztus 11.-én Szandy Hercegnőként az EGYSZER VOLT című dalból, melyben a gyerek táncos tanítványai és ő maga is újrahasznosított ruhát és ékszert visel.

Szeretnék a szándékosan egyszerű, emberközeli videoklipben felhívni a figyelmet a környezet tudatosságra a Réthy Fashionnel kézen fogva, akik az újrahasznosított ruhákat, ékszereket biztosították a kliphez. Ebben a témában egy közös program is indul, iskolákban és óvodákban. AZ ÚJRAHASZNOSÍTÁS MEGISMERÉSE címmel. A dal egyébként szerepel Szandra nagylemezén is, ami idén márciusban jelent meg illetve a Szandy Hercegnő – Az emberek világában hangosmesekönyvben is!

A másik dal a SZABADON az említett szóló lemez címadó dala, melynek premierje Szandra 30. Születésnapján lesz bemutatva, amelyben szintén egyedi tervezésű ruhákban, és újrahasznosított menyasszonyi ruhában szerepel. Ezen az esten eddigi klipjeit is láthatja a közönség, ezek pedig akusztikus verzióban szólalnak meg élőben. A klipben több féle nőt mutat be Szandra, mind mások vagyunk, de a lényeg az önmegvalósítás és az adás, ez a dal üzenete is, hogy mindenki megtalálja magát! Az esemény az Andrássy úton a Sandava Desgin Stúdióban lesz, ahogy a klipben látható ruhákat is élőben megtekintheti a közönség,

ÚjjáSzületésnap – Akusztikus est, Augusztus 21.-én 19:00tól amely 10 ébv munkásságát, dalait öleli majd fel. A belépés ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A gyerekeknek és a felnőtteknek is készül tehát meglepetéssel.

Cikk szerző: Napsugár Anna

 

SZÓLJON HOZZÁ

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük