Home FRISS HÍREINK Troya – Török élelmiszerüzlet és a teakészítés
Troya  – Török élelmiszerüzlet és a teakészítés

Troya – Török élelmiszerüzlet és a teakészítés

0
Budapest – Ellátogattam Troya török élelmiszerüzletbe. Nagyon sok hallássérült rajongó van a török film sorozatoknak.  A filmben látottak török élelmiszerek Magyarországon is kapható és csak Budapesten van egyetlen török üzlet.
Idemásoltam a facebookon található hivatalos oldalukról az információt.
Magyarország legnagyobb Török élelmiszer üzlete nyílt meg 2011 június végén a Népszínház utcában.
A Trója élelmiszer üzlet 700m2 alapterületen várja majd a vásárlóit. Az évek óta Magyarországon tevékenykedő CETEKS csoport által.
Közel 40 000 iszlám vallású ember él Magyarországon, és nekik nincs lehetőségük kulturális és vallási hagyományoknak megfelelő élelmiszerek megvásárlására.
Ezt a problémát szerették volna megoldani. Ezért döntöttek amellett, hogy megnyitják a Trója élelmiszer üzletet. Itt lehetőség lesz arra, hogy ki tudják szolgálni az iszlám vallású vásárlóikat. Természetesen ezzel együtt azokat a magyar vásárlókat is szeretettel várják a Népszínház utcai üzletükben, akik szeretnének megismerkedni a keleti ízekkel, hiszen mint köztudott, a török konyha különleges kulináris élvezeteket nyújt annak, aki szeretne megismerkedni vele.
Az üzletben török hentesek dolgoznak, így természetesen az iszlám törvényei szerint vágott és feldolgozott állatok húsát lehet majd megvásárolni. Az üzletben friss tengeri halakat, különféle sajtokat, zöldség és gyümölcsféléket, édességeket és fűszereket kínálnak nagy választékban.
Várjuk Önöket a Népszínház utca Népszínház utca 40. szám alatt.
Ha szeretnétek vásárolni a török élelmiszereket, a fenti címre el tudtok menni!

Itt a videó:

 

Forrás: Sándorffy Aliz saját videó + fotó felvétel, Troya Török élelmiszer üzletnek hivatalos facebook oldal

 

SZÓLJON HOZZÁ

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük